login
HJEM
2. marts 2011
Invitation til kaffe og kage m.m.! - KULTURKRAFT.NU.
 
Et inspirations- og informationsmøde onsdag den 2. marts kl. 16:30 i Gjethuset.
"Synliggør dine tilbud - vær med i KULTURKRAFT Halsnæs 2011"
Oplægs- og tovholder Ketil Teisen, kendt bl.a. fra tv og som konferencier ved Kulturkrafts åbningsfester.
Hvem er KULTURKRAFT.NU og hvorfor er det en god idé for dig/jer at deltage.

KULTURKRÆFTERNE brænder - og håber ilden breder sig!
Så er der fuld blus under Kulturkraftgryden, mange kræfter brænder for sagen og er allerede i gang med at lave arrangementer til året børne/ungdoms/familie kulturbrag.
Kulturfestivalen starter i uge 41 med arrangementer fortrinsvis målrettet skoler og institutioner, og i den anden uge 42, hvor det er skolernes efterårsferie, retttes fokus mod arrangementer til de børn, unge og familier der holder fri, turister, samt de institutioner der holder åbent. Så nu hvor KULTURKRAFT i år løber over 2 uger, hvor den ene er i efterårsferien, håber vi at endnu flere vil være med til skabe fest og synliggøre de tilbud der er her til hverdag.
Derfor inviterer vi kulturarrangører, event-magere, kunstnere, foreninger, klubber, forretninger og institutioner m.fl. der tilbyder oplevelser, engagement og alle former for "kultur" til børn/unge/familier til:

Mødet er til arrangører og alle interesserede kreative kræfter, der vil være med til at gøre årets KULTURKRAFT HALSNÆS 2011 endnu bedre og bredere!
Formålet er at skabe interesse og deltagelse fra kulturinteresserede og få flere aktive arrangører. Vi skal have synliggjort den kultur der tilbydes familier i henhold til Kulturkrafts formålsparagraf:
” Formålet med Kulturkraft.nu er at skabe og drive en årligt tilbagevendende kulturfestival for børn, unge, forældre og medborgere i almindelighed - til gavn og glæde for borgere i alle aldre, såvel som for kulturliv og kulturformidling i Halsnæs Kommune”.
Hør hvorfor det er en god ide at være med i KULTURKRAFT2011 - og få inspiration, hvis man ikke selv har ideer til et arrangementer, der gør opmærksom på ens plads på "kulturkortet".

KULTUR er ikke kun kunstudstillinger, fin musik og teater - det er det bestemt også, men det er i ligeså høj grad er det det vi skaber og oplever sammen, hvad enten det er på fodboldbanen, i biografen, som spejder eller i et kulturhus.
Og det at KULTURKRAFT i år forgår i skolernes efterårferie, gør at der bliver mulighed for at sætte meget mere fokus på det der sker for børnene og deres familier i deres fritid, så vi opfordrer alle, også foreninger og klubber, som f.eks. sportsklubber til at deltage og vise, hvilke kulturtilbud det er, der findes der.
FRIVILLIGE, søges også ved samme lejlighed, alle hænder kan bruges - alle der lyst til at være med til at gøre KULTURKRAFT bedre og stærkere - kan melde sig under fanerne.

Vi giver en kop kaffe og en kage, hvis man tilmelder sig arrangementet!
Det sker via www.kulturkraft.nu eller ved svar på denne mail (info@exhib.dk).

Send MEGET gerne denne opfordring videre til alle der måtte have interesse!

Vi håber og glæder os til at se jer!

På bestyrelsens vegne
Helga Jensen
HJEM
  NYT
  Nyheder  
  KULTURELT SAMRÅD
  Hvad er Kulturelt Samråd?  
  Styrelsen  
  Møder og referater  
  Vedtægter  
  Samarbejdsaftale  
  Bliv medlem  
  Kulturprisen  
  Ansøgningsskema  
  MEDLEMMER
  AKTIVITETER
  Det sker  
  Billeder  
  LOKALER
  Lån lokaler  
  KONTAKT
  Adresser  
  Skriv  
  Links