login
HJEM
Kulturelle servicecentre
29. oktober 2008
Kulturelle Servicecentre på Bibliotekerne - nyt tilbud til foreninger
Halsnæs Kommune etablerer Kulturelle Servicecentre på Bibliotekerne

• De Kulturelle Servicecentre er et tilbud til foreninger og samler for-eningsrelaterede aktiviteter ét sted
• Tilbudet træder i kraft den 1. februar 2008

Foreninger i Halsnæs Kommune kan fra den 1. februar 2008 glæde sig over et nyt kommunalt tilbud – etableringen af Kulturelle Servicecentre på kommunens fire bibli-oteker i Frederiksværk, Hundested, Melby og Ølsted.

Med de Kulturelle Servicecentre får foreningerne adgang til en lang række forenings-relevante faciliteter og aktiviteter, herunder gratis sort-hvid kopiering og scanning samt adgang til gratis kopiering af medlemsblade.

Nyt tilbud til foreninger
Formand for Udvalget for Kultur, Fritid og Turisme, Helle Lunderød, glæder sig over etableringen af det nye tilbud:

”Med de Kulturelle Servicecentre får foreningerne i Halsnæs Kommune de bedste be-tingelser for at løse de mange opgaver, der ligger i foreningsregi. Fordelen ved de Kulturelle Servicecentre er, at en række foreningsrelaterede aktiviteter samles ét sted, hvor der samtidig er større tilgængelighed”, udtaler Helle Lunderød.

Hjælp at hente hos bibliotekets personale
Bibliotekerne er i deres åbningstid bemandet med personale, som kan vejlede i, hvordan de forskellige faciliteter fungerer. Der tilbydes desuden introduktionskurser, som er relevante for det frivillige foreningsarbejde, herunder kurser i brugen af den elektroniske Halsnæs Kulturkalender samt i Planbook (kommunens lokalebookingsy-stem).

Fakta
Tilbudet om Kulturelle Servicecentre på Bibliotekerne er trådt i kraft på initiativ fra henholdsvis Bibliotekerne og Kulturelt Samråd i Halsnæs Kommune.

Tilbuddet omfatter foreninger, der er godkendt af enten Kulturelt Samråd eller Hals-næs Kommune i henhold til folkeoplysningsloven.

HJEM
  NYT
  Nyheder  
  KULTURELT SAMRÅD
  Hvad er Kulturelt Samråd?  
  Styrelsen  
  Møder og referater  
  Vedtægter  
  Samarbejdsaftale  
  Bliv medlem  
  Kulturprisen  
  Ansøgningsskema  
  MEDLEMMER
  AKTIVITETER
  Det sker  
  Billeder  
  LOKALER
  Lån lokaler  
  KONTAKT
  Adresser  
  Skriv  
  Links