login
HJEM
Oplev Halsnæs
11. juli 2013
Guide til Arrangører
Om kulturportalen Oplev Halsnæs

Det har måske været lidt svært førhen at få et samlet overblik over aktuelle arrangementer i Halsnæs, både som fastboende og besøgende.
De dage er heldigvis forbi med åbningen af den ny kulturportal – Oplev Halsnæs (www.oplevhalsnaes.dk) – som gik i luften onsdag den 22. maj 2013.

Kulturportalen fungerer som en oversigt over og guide til aktuelle aktiviteter, arrangementer og tilbud i Halsnæs, og er tænkt som en hjemmeside, der skal inspirere brugerne til at deltage i den mangfoldighed af spændende oplevelser, som vi byder på.

Kulturportalen er primært bygget op omkring en kalender, hvor borgere og besøgende kan få et overblik over - og søge på - aktuelle kultur-, idræts- og naturarrangementer. Hvad enten man vil finde ud af, hvad der sker i Halsnæs i morgen, om en uge eller i en bestemt periode ude i fremtiden.

Herudover rummer kulturportalen fire centrale menuer eller temaer, der fungerer som ”indgangsveje” til kulturportalen: "Ind i kulturen", "Ud i det fri", "Rundt i byerne" og "Op med pulsen". Ud over de fire hovedtemaer har kulturportalen fokus på især foreningsliv og på særlige aktiviteter for børn og børnefamilier samt på andre udvalgte emner.

Kulturportalen er udarbejdet på en måde, så den vises optimalt, hvad enten du ser den på en computer, en tablet eller en smartphone. Samtidig er der lagt vægt på integrationen med sociale medier, så du har mulighed for at dele, ”like” og kommentere på både indholdssider og arrangementer, og på at man kan blive overrasket. Se hvordan på oplevhalsnaes.dk!

Kom med på Oplev Halsnæs!
Kulturportalen drives af Halsnæs Kommune, men lever i høj grad i kraft af de arrangementer mv., som arrangører indtaster. Alle arrangører kan indtaste et arrangement og uploade billeder direkte på Oplev Halsnæs og på den måde gratis få synliggjort et arrangement. Kalenderen udarbejdes i et samarbejde med KultuNaut, hvorfor de indtastede arrangementer også vil blive vist på www.kultunaut.dk.

Større arrangementer har mulighed for at blive promoveret på kulturportalens forside. Kontakt os på oplev@halsnaes.dk hvis du har et særligt arrangement, du gerne vil have sat spot på, eller hvis du har ris eller ros til portalen i det hele taget.

Herunder kan du hente en "Guide til arrangører", som er en vejledning til, hvordan man som forening og/eller arrangør får mest muligt ud af kulturportalen Oplev Halsnæs. I guiden kan du læse, hvordan du indtaster et arrangement, opretter dig som arrangør og meget andet. Hvis I er en forening opfordres I desuden til at holde jer orienteret under fanebladet ”Foreningsliv” på forsiden af Oplev Halsnæs, hvor der bl.a. er foreningsportal (oversigt over foreninger) og hvor der løbende vil komme relevante oplysninger for foreninger. Hvis I finder fejl og mangler i foreningsportalen vil det også være en stor hjælp, hvis I retter eller gør os opmærksomme på disse.

Herudover vil der løbende blive afholdt mini-workshops, hvor man som forening og arrangør kan få et nærmere indblik i portalens funktioner og få råd og vejledning. Næste workshop afholdes den 3. september 2013 kl. 10 på Hundested Bibliotek, så sæt allerede nu kryds i kalenderen denne dato.
HJEM
  NYT
  Nyheder  
  KULTURELT SAMRÅD
  Hvad er Kulturelt Samråd?  
  Styrelsen  
  Møder og referater  
  Vedtægter  
  Samarbejdsaftale  
  Bliv medlem  
  Kulturprisen  
  Ansøgningsskema  
  MEDLEMMER
  AKTIVITETER
  Det sker  
  Billeder  
  LOKALER
  Lån lokaler  
  KONTAKT
  Adresser  
  Skriv  
  Links